tiistai 16. helmikuuta 2016

POLTTARIT vol 1.

Mun vähän hankalien työkuvioiden takia olin sanonut kaasoille 3 viikonloppua jolloin voitaisiin polttarit järjestää niin, että mulla ei olisi asiakkaita, eikä muitakaan töitä. Viikonlopuiski valikoitui 29-31.1, 5-7.2 ja 12-14.2. 
Polttarit järjestettiin viime viikonloppuna (12-14.2)!  Tosiaan koko viimeisen viikon tiesin, että ne polttarit olisi sillä viikolla, mutta mitään muuta en tiennyt tulevasta viikonlopusta. 

Perjantaina, kun pääsin kahden jälkeen töistä, oli syke jo aika korkealla. Olin ihan varma, että ne on meillä mua odottamassa, mutta ovella vastaan tulikin vain meidän Hilma.. Lähdin tietty heti sitten lenkittämään koiraa. Lenkin jälkeen pikasuihku ja kahvia. Kahvit kerkesi justiinsa valmistua, kun oveen ryskytettiin..

Sieltähän ne saapuivat - ihanat kaasot! Sain ensimmäisen vihjeen, jossa kehotettiin pakkaamaan:

- Uikkarit ja pyyhe
- Vaihtovaatteita ja pesutarvikkeet koko viikonlopuksi
- Meikit ja tarpeet hiustenlaittoon 
- Bilevaatteet (ei mustaa)
- Lusikka
- Vessapaperia
- Passi

Päälleni sain "bride to be" nauhan ja kruunun.

Puhelin piti luovuttaa kaasoille, sitä ennen sulho ehti soittaa ja toivottaa mukavaa viikonloppua. <3

Aikaa pakkailuun oli 30 minuuttia. Olin kyllä jo edellisenä iltana pakkannut jotain, mutta silti annettu aika meni helposti. :D

Hyvästelin Hilman ja lähdimme autolle. 

Sain toisen vihjeen: "Seuraava kohde on sielä missä kaikki alkoi" - > Keravan Hong Kong. Tapasimme sulhon kanssa 2008, kun molemmat työskentelimme Honkkarissa.  Matkalla kohteeseen sain uuden lapun, jossa kerrottiin että mun täytyy kuuluttaa kovaäänisistä et oon tavannut elämäni miehen honkkarissa ja ollaan nyt menossa naimisiin... Onneksi myymälä oli aika tyhjä. Tehvän jälkeen metsästimme suihkumyssyä, mutta ei löytynyt. Mukaan lähti muutama siideri ja karkkia. Ostoksien jälkeen lähdimme ajamaan. Aijoreitistä pystyin päättelemään, että matkasimme kohti toisen kaasoni kotia. Sielä sitten muut seurueen jäsenet odottivat. Katsoimme ylä-asteella kuvatun videon, jossa kuvattuna muun muassa ysiluokan vapputanssi esitys! Apua!

Pakkauduimme taas autoihin, ja kaikki kamat piti ottaa mukaan. Vihjeeksi sain kuvan jossa olimme uimassa Bulgariassa. Huuhdahdin "lähdemme varmaan bultgariaan!" No Keravan uimahallille päädyttiin, jossa odotti lämmin tilaussauna. Saunomisen jälkeen vesijumppaa. Oli kyllä todella hauskaa!!  Sanomisen aikana ystäväni kertoivat ensimmäisiä muistojaan minusta. Kaikkia ei ikävä kyllä ehditty käydä läpi.Saunomisen ja uimisen jälkeen lähdimme iloisin mielin takaisin kaasoni kotiin. Sielä sitten söimme pizzaa ja joimme viiniä ja rupattelimme kaikessa rauhassa.  Nukkumatti tuli joskus puolen yön jälkeen... tarina jatkuu... 

Pahoittelen heikkolaatuisia kännykkäkuvia. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti