keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Tänään jäljellä 24 päivää!

Tänään hääpäivään aikaa enää 24 päivää! 

Aika moni on kysellyt the päivän lähestyessä, että miten hääjärjestelyt sujuvat ja jännittääkö? Tässä vaiheessa vastaukseni on:  ei hirveästi jännitä, mutta uskon, että jännitys ilmaantuu, kun tarpeeksi lähellä the päivää ollaan. 

Hieman ainakin stressiä hartioltamme lähti, kun käytiin tammikuussa juhlapaikalla ja käytiin päivää läpi pitopalvelun kanssa. Saimme kaikki miettinässä olleet asiat käytyä läpi ja vielä paljon muuta. Iloksemme pitopalvelun henkilökunta ilmoitti hoitavansa hääpäivänä juhlatilan koristelun, eikä meidän tarvitse käydä juhlapaikalla ollenkaan hääaamuna! Bestmanit ja kaasot saavat käydä aamulla juhlapaikalla kurkkaamassa miltä sielä näyttää. Kun tämä koristelu aisia ilmoitettiin niin kyllä sulho oikein huokaisi helpotuksesta, sillä koristelun vastuu olisi ollut hänellä, jos pitopalvelu ei sitä hoitaisi. Minä en olisi päässyt koritelemaan juhlatilaa, koska hääaamu menee pylly tiukasti kamapaajan ja meikkaajan tuolissa. 
Stressiä tietenkin pikkaisen aiheuttaa sääennustukset, mutta yritän olla välittämättä ja miettimättä sitä, koska säähän ei voi vaikuttaa.. Se tulee olemaan sitä mitä on. Mutta silti tilauksessa on aurinkoinen pakkaspäivä, kiitos!

Mulla on 24 päivää ja aika monta pientä asiaa vielä hoitamatta, mutta onneksi ne ovat suurimmalti osin vain yksityiskohtia, joilla ei oikeasti ole niin suurta merkitystä päivän kannalta.

Tässä listaa mitä ainakin vielä pitäisi tehdä

-hankkia Maljakkopulloja 4 + tehdä niiden neljän koristelu (yhteesä pitäisi saad pulloja kasaan 22kpl)
- tehdä paikkakortit, istumajärjestys
- tehdä hääbingot (puolet puuttuu) ja lasten ristikot 28kpl
- tulostaa menu ja ohjelmalappuset pöytiin 2kpl/pöytä
- tehdä kirkko-ohjelma + nenäliina  n. 50kpl jaetaan n. jokatoiselle
- hankkia alkoholittomat (juomat sulhasen homma)
- hankkia karkkeja buffettiin
- hankkia/tehdä auton koristeet
- hankkia sukkanauha ja sukkanauhaliivit?
- hankkia kaasojen ja bestmanien lahjat
- Mennä Kampaajalle - hiusten värjäys
- Jotain tästä varmasti unohtui  :o

- Koristeluohjeet ja istumajärjestyskartta pitopalvelulle (kirjalliset)

pitääpä muuten ihan testata pöytäkoristeet, kun tässä ehtisi jossain välissä. Meillä vaan on pyöreä pöytä, niin ei voi kotona oikein testailla. Pitää siis mennä vanhemmille kokeilemaan onneksi asuvat lähellä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti