tiistai 1. maaliskuuta 2016

POLTTARIT vol 2.

Lauantai aamuna Kaasot heräili joskus 8 aikaan ja käskivät mun jäädä sänkyyn. Nousin yhdeksän aikoihin. Keittiössä odotti aivan mahtava aamiainen. Tarjolla oli karjalanpiirakoita ja munavoita, croisantteja, leipää ja kaikkea sen päälle, jogurttia, mehua,  kahvia. Yksi ystävistäni oli myös tehnyt suussasulavia suklaa palleroita.. Nam! Kun olin syönyt kävin pikasuihkussa, jonka jälkeen toinen kaasoistani alkoi laittaa mua juhlakuntoon. Hän laittoi siis mulle hienon kestävän meikin ja laittoi hiuksiin ihanat kiharat. ♡


Laittautumisen jälkeen sain päivän ensimmäisen vihjeen jossa luki "kuulet kaupungin kutsun?"
Lähdimme 12:sta aikoihin juna-asemalle, ja määränpäänä oli Helsinki.
Ensimmäisenä suutasimme paikkaan jossa yöpyisimme.. ja paikka oli hotelli Marski! Sieltä oli varattuna meille 2 neljän hengen huonetta.
Seuraavaksi sain 30€ kouraan ja mun piti sillä rahalla ostaa itselleni seksikkäät alusvaatteet tai yöpaita. Suuntasin Forumin H&M:n ja sieltä löysinkin  hepeneet ja rahaakin jäi muutama euro yli. 
 Kaasot olivat järjestäneet minulle huomenkuvauksen, ja minun piti keikkua kuvissa äsken ostamani alusvaatteet päällä. Kuvaus alkoi klo 14.00 hotellilla.
Kuvaaja oli oikein mukava ja hän sai luotua oikein rennon tunnelman. Kuvaukset kestivät tunnin ja aika meni todella nopeasti. Jos joku miettii huomenlahjakuvauksia niin voin suositella Esaa. Hänen sivuilleen pääset tästä

Kuvauksen jälkeen oli aarteen etsintää baarikierroksen muodossa ja samalla piti suorittaa erilaisia tehtäviä. Viimeisessä kohteessa sain aarteen, joka oli ystäväkirja johon kaikki olivat kirjoittaneet kaikki viisaat ystäväni. Loppuillan ohjelmana oli laittautumista, ruokailua Virgin oilissa ja KARAOKETAXI! Lopuksi mentiin vielä baariin tanssahtelemaan.
 Hotellille lähdettiin noin klo 03.00. 

Aamulla vielä nautittiin oikein hyvä ja monipuolinen aamiainen.
Olipa ihana viikonloppu. Mulla on kyllä mahtavia ystäviä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti