perjantai 11. syyskuuta 2015

Hiukset on kruunu, joka viimeistelee tyylin.

Olin ajatellut, että herään rauhassa hääpäivän aamuna, toisen kaasoni kotoa Helsingistä. Suunittelin aamun kulkua niin, että minun ei olisi tarvinnut poistua minnekkään ennen, kuin lähdetään kuvaukseen... No suunnitelmia piti muuttaa...

Kampaaja ystäväni aiheutti minulle sydämentykytyksiä kun, ilmoittikin että ei usko ehtivänsä tehdä minulle hääkampausta ja meikkia hääpäivänäni, vaikka oli aluksi niin luvannut.. pienen järkytyksen jälkeen, ja aisiaa hetken pohdittuani päätin etsiä Helsingistä kampaamon missä kampaus ja upea meikki hoituisi samalla kertaa.

Törmäsin Googlea selatessani kampaamo  blackouthair'n kotisivuihin. Sivut olivat hyvin inspiroivat ja he olivat selkeästi panostaneet "hääosioon". Kyseinen kampaamo oli myös saanut paljon kehuja eri palstoilla. Käy kurkkaamassa heidän sivut - www.blackouthair.fi



Päätin ihan vaan muiden suositusten perusteella varata heiltä (eveltä) ajan hiusten värjäykseen marraskuun alkuun. Samalla laitoin kyselyä hääkampausta ja meikkiä ajatellen sähköpostilla. 
Vastaus tuli nopeasti ja he suositteli varaamaan ajan jo nyt 6kk ennen hääpäivää. Joten nyt on sitten meikki ja kampaus varattu! Huh!

He pyysivät, että laittaisin kuvia sen tyylisistä kampauksista mitä olen ajatellut hääpäiväksi, tässä muutama kampauskuva mitä ajattelin heille lähettää. . Tuohon nutturan päälle tulee huntu ainakin kirkon ajaksi. :)







Kuvat: Pinterest


Marraskuussa meen nyt sit testaamaan mimmosta jälkeä tekevät, kiva käydä tutustumassa ennen tärkeää päivää, vaikka koekampaus ja meikkikin tehdään n. 1kk ennen häitä. 

Uskon, että hiuksistani tulee upeat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti