maanantai 25. toukokuuta 2015

Juhlatilan koristelu

Olen jo jonkin aikaa miettinyt häiden värejä ja koristeluja.  Päätimme väreiksi jo aikaa sitten navybluen, hopean, valkoisen, mustan ja ehkä käytämme  jossai mausteena fuchsiaa. Värit tulevat näkymään häissämme ainakin kukissa, kaitaliinoissa, karkkibuffassa, morsiammen asusteissa, menu ja ohjelma lehtisissä. Kutsuissa käytämme myös näitä värejä. 
Koristelu on mielestäni hankala miettiä, ilman että pääsee kokeilemaan paikan päällä.  Pakko varmaan syksyn aikana viimeistään kokeilla erilaisia mahdollisuuksia. Tällä hetkellä pöytiin mielestä sopisi hopeiset tai navybluen kaitaliinat, kukka-asetelmat ilman maljakkoa, tuikkuja ja mahdollisesti pieniä timatteja tai helmiä.
Kuvassa 1 kivannäkoinen asetelma johon voisi lisätä himpun jotain sinistä ja joulukoristeet pois. Ja muodoltaan asetelma voisi olla hieman pidempi.
Kuvassa 2 samantyyppistä ideaa mitä itse haen pöytien koristeluun. 
Buffet pöytään olen ajatellut kolmea korkeaa maljakkoa jossa,veteen upotettu kukkia ja kelluvat kynttilät. Kolmannessa kuvassa näkyy ajatus. 
Kuinka pitkällä muiden suunnitelmat ovat koristelujen suhteen? 


2 kommenttia:

  1. Todella tunnelmallinen tuo viimeinen kuva. Tavallaan melko yksinkertainen koristelu, mutta kuitenkin näyttävä ja kaunis.

    http://wonderwall-heini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa mieltä, yksinkertainen on kaunista. Kynttilät luo mukavasti tunnelmaa. :)

      Poista