perjantai 24. huhtikuuta 2015

Nam, maistelussa kakkuja.

Annin juhlapalvelu piti kaikille pitopalvelun varanneille keskiviikkona 22.4 kakkumaistajaiset!  Tilaisuus alkoi klo 18 joten menimme H:n kanssa sinne suoraa töistä. Hilma hauvakin oltiin onneksi saatu hoitoon, nii voitiin mennä huoletta kakkuja maistelemaan. :)

Tarjolla oli 9 erilaista moussekakkua. Eli maisteltavaa oli tarpeeksi. Vaihtoehtoina oli mm. Lime - valkosuklaakakku, Mansikka- Mangojuustkakku,  vadelma -valkosuklaakakku, mustikka - jougurtti- valkosuklaakakku, kolmen suklaan kakku, ja Herukka - suklaakakku.
Appelsiini - suklaatryffelikakku oli aika tuhti. Limevalkosuklaa, oli niin kesäinen, että se ei välttämättä meidän häihin sovi. Kaikki kakut olivat hyviä ja maha tulo makeaa täyteen ja saimme kuin saimmekin valittua muutan suosikin:

Kolmen suklaan kakku(kuva1), Herukka - suklaakakku(kuva2) ja mustikka - jougurtti - valkosuklaakakku (kuva3)😜

Näissä kaikissa kakuissa käytetään liivatetta ja medän häihin on tulossa ainaki  1 vieras (miehen sisko) joka ei syö liivatetta. Kyselimme tilaisuudessa sitten, että tehdäänkö kakkuja ilman liivatetta. Vastauksesi saimme, että onnistuu,mutta maksaa sitten lisää.

Juhlapalvelun edustaja ehdotti jos on vain muutama vieras 1-3 jotka ei syö liivatetta,niin silloin kannattaisi mielummin ottaa heille leivokset, kuin kokonainen  kakku.

Hmm.. vaikeaa. Onneksi ei ihan vielä sentään tarvitse päätöksiä tehdä.

Ihanaa viikonloppua ja iloista vappua kaikille!!

-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti